Zastita
Konsultacija
Najverovatnije, ocekivanje svih onih koji imaju malo vremena, da procitaju ovaj tekst, je, da treba da otpocnemo stereotipnom recenicom "nasa ekipa" ili "tim nasih strucnjaka".
Zaista, nasa  ekipa, sastavljena je od strucnjaka i strastvenih obozavalaca prirode, razlicitih specijalnosti iz oblasti prirodnih nauka, i ne samo (doktori nauka, strucnjaci i specijalisti iz oblasti botanike, zoologije, geografije, geologije, sumarski inzenjeri, ekolozi, gradjevinci i arhitekte), visokog profesionalnog i etickog nivoa.

Tim nasih strucnjaka...

© WildCarpathianGarden
Zajedno sa svojim kolegama, specijalistima i strucnjacima, pokrivamo sve oblasti istrazivanja bioloske raznolikosti Rumunije: flora i vegetacija (inventarisanje i kartiranje prirodnih stanista, biljnih vrsta i zajednica, preuzimanje fitocenoloskih snimaka, itd.), fauna (entomologija, herpetologija, ornitologija, sisari, akvaticna fauna, itd.). Posto je vecina nasih strucnjaka obavljala svoje aktivnosti ili jos uvek obavlja u Upravama koje se staraju o zasticenim podrucjima prirode, dobro znamo sa kakvim se problemima suocavamo, koje odgovornosti preuzimamo i koji su to rezultati koji se ocekuju.
Izlazimo u susret svima onima kojima je vazan realan prikaz stanja sa terena, onima kojima ne zele da prihvate sveprisutno "copy-paste" u naucnim radovima, analizama, izvestajima i procenama.
Godine iskustva, izuzetni rezultati i strast sa kojom odvijamo svoje profesionalne aktivnosti dozvoljavaju nam da izadjemo na videlo i da sa vama podelimo iskustvo, visoku strucnost i posvecenost oblasti koju svi dobro znamo kao PRIRODA.


Dobrodosli u DIVLJU KARPATSKU BASTU!
Okupiti i formirati dobru ekipu je veoma zahtevno i tesko. Formirati odlicnu ekipu iz odredjene oblasti, to je vec izvanredna stvar. Mi smo u tome uspeli.